GOURMET JULEBUFFET
• Skagensalat med rejer, porre og fennikel i aniscreme
• Vesterhavsfisk med wakame-tang, chipottlemayo og hokaidogræskar
• Thai salat med kylling, jordnødder og ananas i citrongræs-kokos-karrymarinade
• Terrin af gris med sherrysyltede frugt-løg, spirer og knasende gris
• Carpaccio af kalv i svampe-trøffelmayo med vinterurter escabeche
• Berberi andelår confiterede i julekrydderier
• Orange flødesauce
• Glaserede vinterrødder med sød chili og sirup
• Salat af vinterkorn med urter og persille
• Nøddestegte kartofler
• Tørskind "Dansk gourmetost" med pære og syltede valnødder
• Julekage med Belle de Boskop æbler og allehånde på kardemommecreme
På kroen: kr. 399,-
min. 10 kuverter
Børn under 12 år kr. 249,-
TILKØB TIL BORDET
Tarteletter med høns i asparges, urter og flødesauce 45,-