Kroen

Nørre Vissing Kro

Åbningstider

Mandag - torsdag

Køkken: 17.30-20.30 / Restaurant: 17.30-23.00

​Fredag & lørdag:

Køkken: 12.00-15.00/17.30-21.00 / Restaurant: 12.00-23.00

Søndage lukket

Åbent for kurser, selskaber, frokost og kroophold alle dage ved forudbestilling

Se kroens nye film

​Der var engang en smugkro ved vejgaflen i Nørre Vissing. Her kom de lokale i snak over en salt-sild, med et krus øl og en pæl brændevin. I 1801 flyttede kroen, så rejsende nu kunne overnatte og få opstaldet hesten i laden. Det blev en Kongelig Privilegeret Kro, og et nyt eventyr tog sin begyndelse.

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.

Der fornemmes hjerterum, når døren åbnes til den lille reception, og man mærker, at her sætter værten Morten Mygind en ære i at skabe stemning og atmosfære for deres gæster. Kroen er indrettet personligt og utraditionelt med sans for detaljerne, og interiøret fremhæves af husets egen blomsterdekoratør, der arrangerer et væld af spændende dekorationer med gyvel, bynke og andre naturmaterialer.

Den lyse havestue med de blå nuancer i kobolt og lavendel har udsigt til markerne, og fra pejsestuen kan man se kokkene arbejde i det åbne køkken, eller nyde den knitrende ild i pejsen om vinteren. De rå vægge i den grå-blå restaurant giver derimod en fornemmelse af sydeuropæisk elegance, det er denne smeltedigel kombineret med årstidens kreative kompositioner for øje og gane, der gør Nørre Vissing Kro til noget unikt.

Køkkenet er kroens omdrejningspunkt. Der benyttes kun de bedste råvarer i køkkenet, og fra egnen omkring kroen leveres sandart, gedde og aborre fra søerne og svampe, snegle og vildt fra skovene. Det er muligt at nyde køkkenets anretninger i restauranten eller som catering til din fest

Den hyggelige vinkælder byder på et væld af vine fra hele verden, hvilket er med til at gøre det til en totaloplevelse at gæste kroen.

NATUREN OMKRING NØRRE VISSING KRO

​​Når I overnatter på vores skønne kro, er I tæt på de mange oplevelser i det midtjyske søhøjland. Naturen omkring kroen hører til blandt Danmarks smukkeste områder. Gåture gennem mark og skov kan startes umiddelbart fra kroen.

I landsbyen ligger endvidere et keramikværksted, der er et besøg værd. Søerne i det midtjyske søhøjland er velegnede både til badning og fiskeri. Ved knudsø (5 km) finder man en særlig børnevenlig sandstrand, der er meget populær i sommerperioden. I Ry (7 km) er der muligheder for at leje kanoer, kajakker og robåde. Søen er også velegnet til windsurfing.

Indenfor en radius af ca. 25 km finder man syv golfbaner.

Det Blå Marked (5 km) er landets største stationære kræmmermarked (åbent i weekenden, året rundt).

Himmelbjerget er et særligt naturskønt område, der også er et besøg værd. Herfra kan man f.eks. sejle til Silkeborg med ”Hjejlen”, verdensældste hjuldamper.​

DEM VI SYNES OM:

Her har i mulighed for at se vores gode venner og samarbejdspartnere, enten som links eller med en lille beskrivelse.​

​​CAMPAYA
​Tak til Campaya for deres fine omtale samt anbefaling af kroen,. Læs mere HER

Ole´s Køkkenhave:

...lille spejl på væggen der hvem er den smukkeste i køkkenhaverne her? Det røde Korona-jordbær fra Olle´s have. Vi har fået en lokal mikro-landmand til at dyrke grøntsager til kroen, til levering få timer efter at de er høstet.

Annalise og Anders´ Honning:

Vi støtter Danmarks gule og mest hårdtarbejdende sommerarbejdere og opgraderer kroens morgenmad med kongerigets bedste koldrørte honninger.

Bestig bjerge:

De danske bjerge er kommet på verdenskortet. Saml familien, tag svigermor med, bestig et bjerg og afslut med en glubende appetit på Nørre Vissing Kro, læs mere på www.bestigbjerge.dk

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

sdh_gavekort_splash-12 (1)

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 182 anmeldelser på Facebook

evartopartnerlogo-red-2

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Torsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.30 - 23.00

​Fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 15.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

Søndag Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

info-whiteCVR: 30638948

placeholder-white Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

telephone (white) 86 94 37 16 - FAX: 86 94 37 57

email-white mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32