Nytårsmenu Pescetar
BOOK HER
Appetizer
Alsace tarte a’ l’oignon • Oliven tapenade • Hindbær syltet semitørret tomat
Forret
Thai Prawns • sort Koral • Grøn Sesam • Lime-marinade • Abrikos • Spidskål-salat
Mellemret
Torskeryg • Asiatisk Svampe-Ragout • Kaffir-Lime • Friterede Ris-nudler • Syltet Havtorn
Hovedret
Savoy-Kål-Kugle • Rødbede-Gedeost • Pankocrust • Lille grov Timian • Æble-pølse på Hvid trøffel-Celleripuré • Terrin af Vinterurter • Espelette-bagt Kartoffel-Flage • Gigondas-Sauce
Dessert
Tripple-Chokolate-Cake • Toppet med Passionfrugts-Mousse • Pina-Colada-Creme • Koh Phi Phi Frugt-Salat • Ananas-Kirsebær
Kr. 495,-
Tilkøb
Hjemmelavet langtidshævet brød og smør Kr. 18,-
4 stk. Grand Cru Oste med udvalg af sødt, salt og knas kr. 75,-
4 Friske Sorte Vintertrøfler – Ca. 8-10g
Leveret i tynde skiver med et stærkt ypperlig spansk arbequina olivenolie kr. 125,-
Ekstra ret
Grillet Aubergine • Orangeescabeche med Sherry • Fennikel • Mandler • Frisse-Missuna kr. 95,-
Natmad
Ristede Veggie kugler med vintergrøntsager, Ciabatta brød • Salsa Piquante "let spicy rød pebercreme", Ali-oli kr. 75,-