Mad ud af huset​

Menu ud af huset

Er du på udkig efter en restaurant, som tilbyder god mad ud af huset i Skanderborg, Horsens, Århus eller resten af Østjylland, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Nørre Vissing Kro nær Skanderborg tilbyder vi catering til enhver lejlighed. Vi garanterer diner transportable af højeste kvalitet, fremstillet af naturlige, friske råvarer, som giver dine gæster en udsøgt madoplevelse.

KLASSISk menu​

Min. 15 couverter - Vælg mellem:​

Forretter

• Rejecocktail med store grønlandsrejer, årstidens salater og Rhode Island dressing.
• Tarteletter med høns og asparges i flødesauce og urter.
• Vesterhavsfisk med dildcreme, grønne asparges på forårssalat

​​

Hovedretter

• Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, rysteribs, sæsonens grøntsager, brune og hvide kartofler med vildtsauce.
• Gammeldags oksesteg med glaserede løg, råsyltede solbær, årstidens grøntsager, hvide kartofler med persille og okseflødesauce.
• Grillet gris fra Søhøjlandet med sprøde svær, forårsgrøntsager, pommes risolle og timiansauce

Desserter

• Symfoni af vanilje, jordbær og chokolade-flødeis med nøddekaramel og råmarinerede jordbær
• Gammeldags pandekager med kardemomme, årstidens frugt og vaniljeis på orangesauce.
• Chokoladekage med råmarinerede bær, vaniljecreme, knas og is

Priser

2-Retters Menu Kr. 360,00
3-Retters Menu Kr. 395,00

Tilkøb

Hjemmebagt langtidshævet brød og smør kr. 15,-

Ekstra retter - forret eller dessert pr. ret Kr. 75,00

SÆSON menu

Min. 15 couverter - Vælg mellem:​​

Forretter​

• Bagt vesterhavsfisk med julienne, urter, tangperler, dildolie og jomfruhummerbisque

• Salat med røget laks, melon, ristede mandler og citrusmarinade

​• Salat med berberiand, råsyltede bær, nøddecrunch og bouzerote-marinade

​​

Hovedretter

• Dansk lam fra Søhøjlandet med kokkens kreation af årstidens råvarer på rosmarinsauce eller Olorosso-sherrysauce

• Unghane bryst, kokkens grønt variation, nye kartofler og rød pebercreme sauce

• Helstegt kalvefilet og brasseriet skank med sæsonens grøntsagsvariationer med estragonsauce

Til alle hovedretter serveres årstidens kartoffel

​​

Desserter

• Nørre Vissing Kro´s surprice desserttallerken med køkkenets dessertvariationer

• Fransk chokoladekage med årstidens frugter

og bær på orangecreme med vaniljeis

• Mandelkage med ovnbagt rabarber, jordbær, crunch og vaniljeis

Priser

2-Retters Menu Kr. 385,00
3-Retters Menu Kr. 420,00

Tilkøb

Hjemmebagt langtidshævet brød og smør kr. 15,-

Ekstra retter - forret eller dessert pr. ret Kr. 95,00

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

sdh_gavekort_splash-12 (1)

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 182 anmeldelser på Facebook

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Torsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.30 - 23.00

​Fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 15.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

Søndag Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

info-whiteCVR: 30638948

placeholder-white Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

telephone (white) 86 94 37 16 - FAX: 86 94 37 57

email-white mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32