Restaurant

MENU​

Book bord her

Mandag - Lørdag

​Sansemenu​

Appetizer

En lille intro fra køkkenet efter årstiden

Forret 1

Grønærtesuppe med Bobler • Håndpillede rejer • Toast • Vild Brøndkarse

Forret 2

Hvid Asparges • Grillet Agurk • Brunet Smør • Mandler • Spansk Kørvel

Forret 3

Vesterhavsfisk • Grønne Asparges • Ramsløg • Spinat • Forårsløg

Hovedret

Grillet Boeuf af Himmerlands Kalvefilet • Forårsløg • Gulerod • Citrontimian-sauce

Ostetallerken

“La Mancha” Spansk Fåreost Lagret 24 Mdr. • Dadel-Figen compot 

• Valnødder

Dessert

Rabarberkage med Flødechokolade • Jordbær • Gransirup • Hasselnøddeis • Knas

Minimum 2 Personer

6 retter : Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Ost • Dessert           645,-

                Inkl. vinmenu                                                                                 1245,-

5 retter : Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Dessert                     595,-

                Inkl. vinmenu                                                                                1095,-

4 retter : Forret 1 • Forret 2​ • ​Hovedret • Dessert​                                      545,-

                Inkl. vinmenu                                                                                     945,-

3 retter : Forret 1 • Hovedret • Dessert​                                                      455,-

                Inkl. vinmenu                                                                                 755,-

Tilkøb af et glas bobler til appetizer ​95,-

Ændring af Menuens retter 50,- pr. ret

A la Carte

Starter

Bobler • Udvalg af snacks 140 kr.

Forretter

Dagens trylleri ​​- Dagspris

Grønærtesuppe med Bobler • Håndpillede rejer • Toast • Vild Brøndkarse

185 kr.

Majsristet Unghane • Svampe • Porre • Asiatisk Bouillon • Nudler

155 kr.

Vesterhavsfisk • Grønne  Asparges • Ramsløg • Spinat • Forårsløg 

175 kr. 

Hvid Asparges • Grillet Agurk • Brunet Smør • Mandler • Spansk Kørvel

165 kr.

Hovedretter

Grillet Boeuf af Himmerlands Kalvefilet • Forårsløg • Gulerod • Citrontimian-sauce

325 kr.

Lam fra Søhøjlandet • Variation af Ratatouille • Oliven • Rosmarinsauce

290 kr.

Braisseret Unghane Ala "Costa Brava" • Hummer-Sofrito Sauce • Rejer

260 kr.

Duet af Årstidens fisk • Fennikel • Peberfrugt • Fjordkrabbe-sauce

340 kr.

Dagens ret - Mandag-Torsdag

235 kr.

Ost

Håndplukkede oste fra nær & fjern med sidevogn

135 kr.

Desserter

Lille Cirkus af Flødeis & Sorbet • Knas • Frugt • Bær

110 kr.

Rabarberkage med Flødechokolade • Jordbær • Gransirup • Hasselnøddeis • Knas

115 kr.

Mandelfragilite med bær-Hvid Chokolademousse •​ Vaniljebagt Rabarber • knas

125 kr.

Børn (u 12 år)

Grillet Kylling el. ristede pølser med Salat, Kartofler, Ketchup og Remulade

125 kr.

Spaghetti bolognese med revet ost

125 kr.

Udvalg af Is med Vafler

75 kr.

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

sdh_gavekort_splash-12 (1)

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 182 anmeldelser på Facebook

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Torsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.30 - 23.00

​Fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 15.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

Søndag Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

info-whiteCVR: 30638948

placeholder-white Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

telephone (white) 86 94 37 16 - FAX: 86 94 37 57

email-white mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32