Restaurant

MENU​

Book bord her

Mandag - Lørdag

​Sansemenu​


​​Appetizer

En lille intro fra køkkenet efter årstiden

Forret 1

Spansk Skaldyr-Fiske Supper • Tomat • Rødløg • Alioli

Forret 2

Shi-Su • Rimmet Laks • Fersken • Blomkål • Gomasio • Hindbærstøv

Forret 3

Skovsvampe Ragout • Toast • Tranebær • Tørskind • Radise Spirer

Hovedret

Krondyr fra Søhøjlandet • Variationer af Vintergrønt • Mokka-Portvin-Blomme-Sauce

Ostetallerken

Bagt Gedeost fra Loire • Kartoffel Galette • Æble • Hasselnødder

Dessert

Pistaciekage med hindbær og Hvid Chokolade • Limecreme • Knas • Vaniljeis 

Minimum 2 Personer

6 retter : Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Ost • Dessert           645,-

                Inkl. vinmenu                                                                                 1245,-

5 retter : Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Dessert                     595,-

                Inkl. vinmenu                                                                                1095,-

4 retter : Forret 1 • Forret 2​ • ​Hovedret • Dessert​                                      545,-

                Inkl. vinmenu                                                                                     945,-

3 retter : Forret 1 • Hovedret • Dessert​                                                      455,-

                Inkl. vinmenu                                                                                 755,-

Tilkøb af et glas bobler til appetizer ​95,-

Ændring af Menuens retter 50,- pr. ret

A la Carte


​​Starter

Bobler • Udvalg af snacks 140 kr.

Forretter

Spansk Skaldyr-Fiske Supper • Tomat • Rødløg • Alioli

175 kr.

Shi-Su • Rimmet Laks • Fersken • Blomkål • Gomasio • Hindbærstøv

​165 kr.

Skovsvampe Ragout • Toast • Tranebær • Tørskind • Radise Spirer

160 kr.

Vesterhavsfisk • Basilikum • Salat • Mandler • Balsamico • Tomat

165 kr.

Hovedretter

Krondyr fra Søhøjlandet • Variationer af Vintergrønt • Mokka-Portvin-Blomme-Sauce
​310 kr.

​Grillet Bouef af Oxefilet • Efterårsgrøntsager • Bourgnougninon Sauce 325 kr.

Majsristet Unghane • Gulerod• Sølvbeder • Majs • Svampe Sauce

260 kr.

Duet af Årstidens fisk •Fennikel •Peberfrugt• Fjordkrabbe Sauce
​320 kr.

Dagens ret - Mandag-Torsdag

235 kr.

Ost

Håndplukkede oste fra nær & fjern med sidevogn

135 kr.

Desserter

Lille Cirkus af Flødeis & Sorbet • Knas • Exotisk Frugt

110 kr.

Panna Cotta • Mandel is • Knas • Mynte

115 kr.

Fransk Chokoladekage •​ Råsyltede Sensommerbær • Vaniljecreme • Knas • Is

120 kr.

Pistaciekage med hindbær og Hvid Chokolade • Limecreme • Knas • Vaniljeis 

​ 135 kr

Børn (u 12 år)

Grillet Kylling el. ristede pølser med Salat, Kartofler, Ketchup og Remoulade

125 kr.

Spaghetti bolognese med revet ost

125 kr.

Udvalg af Is med Vafler

75 kr.

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

sdh_gavekort_splash-12 (1)

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 182 anmeldelser på Facebook

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Torsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.30 - 23.00

​Fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 15.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

Søndag Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

info-whiteCVR: 30638948

placeholder-white Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

telephone (white) 86 94 37 16 - FAX: 86 94 37 57

email-white mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32