Restaurant

MENU​

Book bord her

Mandag - Lørdag

​Sansemenu​


​​Appetizer

En lille intro fra køkkenet efter årstiden

Forret 1

Skaldyr • Polynesisk vaniljesauce • Pasta • Blomkål • Hokkaido græskar

Forret 2

Vesterhavsfisk • Porre • Belluga-Linser • Dild • Safran-sauce

Forret 3

And • Vintersalat • Hasselnødder • Pære • Portvins-Mayo

Hovedret

Krondyr fra Søhøjlandet • Rødder • Trøffel-Kål • Mokka-Solbær-Chokolade-sauce

Ostetallerken

Håndplukkede oste fra nær & fjern med sidevogn

Dessert

Julesymfoni •​ Mandler • Æbler • ​Kirsebær • Orange • Sneflager​

Minimum 2 Personer

6 retter : Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Ost • Dessert           645,-

                Inkl. vinmenu                                                                                 1245,-

5 retter : Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Dessert                     595,-

                Inkl. vinmenu                                                                                1095,-

4 retter : Forret 1 • Forret 2​ • ​Hovedret • Dessert​                                      545,-

                Inkl. vinmenu                                                                                     945,-

3 retter : Forret 1 • Hovedret • Dessert​                                                      455,-

                Inkl. vinmenu                                                                                 755,-

Tilkøb af et glas bobler til appetizer ​95,-

Ændring af Menuens retter 50,- pr. ret

A la Carte


​​Starter

Bobler • Udvalg af snacks 140 kr.

Forretter

Skaldyr • Polynesisk vaniljesauce • Pasta • Blomkål • Hokkaido græskar

​185 kr.

Vesterhavsfisk • Porre • Belluga-Linser • Dild • Safran-sauce

175 kr.

And • Vintersalat • Hasselnødder • Pære • Portvins-Mayo

165 kr.

Trøffel Æg • Danske Vintertrøfler • Choritzo • Løg • Celleri

225 kr.

Hovedretter

​Grillet Boeuf af oksefilet • Hokkaido-græskar • Løg • Kål •

Svampe-Trøffel-Sauce

 310 kr.

Krondyr fra Søhøjlandet • Rødder • Trøffel-Kål • Mokka-Solbær-Chokolade-sauce

​295 kr.

Berberi-Andelår confiteret i julekrydderier • Glaserede Vinterrødder •

Orange-Flødesauce

275 kr.

Duet af Årstidens fisk • Fennikel • Porre • Peberfrugt • Cava-sauce
​320 kr.

Dagens ret - Mandag-Torsdag

235 kr.

Ost

Udvalg af oste med sødt, salt & knas

135 kr.

Desserter

Lille Cirkus af Flødeis & Sorbet • Knas • Exotisk Frugt

110 kr.

Fransk Chokoladekage •​ Råsyltede Bær • Vaniljecreme • Knas • Is

115 kr.

Julekage med æbler og allehånde • Kardemomme-creme • Mandarin • Vaniljeis

120 kr.​

Risalamande ala Nr. Vissing Kro • Amarena Kirsebær • Mandel Knas • Klementin

120 kr. 

Børn (u 12 år)

Grillet Kylling el. ristede pølser med Salat, Kartofler, Ketchup og Remoulade

125 kr.

Spaghetti bolognese med revet ost

125 kr.

Udvalg af Is med Vafler

75 kr.

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

sdh_gavekort_splash-12 (1)

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 182 anmeldelser på Facebook

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Torsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.30 - 23.00

​Fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 15.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

Søndag Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

info-whiteCVR: 30638948

placeholder-white Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

telephone (white) 86 94 37 16 - FAX: 86 94 37 57

email-white mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32