sæson MENU UD AF HUSET
Min. 15 couverter - Vælg mellem:
Forretter
• Bagt vesterhavsfisk med julienne, urter, tangperler, dildolie og jomfruhummerbisque
• Salat med røget laks, melon, ristede mandler og citrusmarinade
• Salat med berberiand, råsyltede bær, nøddecrunch og bouzerote-marinade
Hovedretter
• Dansk lam fra Søhøjlandet med kokkens kreation af årstidens råvarer på rosmarinsauce eller Olorosso-sherrysauce
• Unghane bryst, kokkens grønt variation, nye kartofler og rød pebercreme sauce
• Helstegt kalvefilet og brasseriet skank med sæsonens grøntsagsvariationer med estragonsauce
Til alle hovedretter serveres årstidens kartoffel
Desserter
• Nørre Vissing Kro´s surprice desserttallerken med køkkenets dessertvariationer
• Fransk chokoladekage med årstidens frugter
og bær på orangecreme med vaniljeis
• Mandelkage med ovnbagt rabarber, jordbær, crunch og vaniljeis
Priser
Menu med 2 retter (forret/hovedret eller hovedret/dessert) Kr. 370,00
Menu med 3 retter (forret, hovedret og dessert).................................Kr. 420,00
Ekstra retter - forret eller dessert pr. ret.......................................................Kr. 95,00
Tilkøb:
Hjemmebagt langtidshævet brød og smør pr. person............ Kr. 15,00