sæson MENU
	Min. 15 couverter - Vælg mellem:
	
	Forretter
	• Bagt vesterhavsfisk med julienne, urter, tangperler, dildolie og jomfruhummerbisque
	• Salat med røget laks, melon, ristede mandler og citrusmarinade
	• Salat med berberiand, råsyltede bær, nøddecrunch og bouzerote-marinade
	
	Hovedretter
	• Dansk lam fra Søhøjlandet med kokkens kreation af årstidens råvarer på rosmarinsauce eller Olorosso-sherrysauce
	• Unghane bryst, kokkens grønt variation, nye kartofler og rød pebercreme sauce
	• Helstegt kalvefilet og brasseriet skank med sæsonens grøntsagsvariationer med estragonsauce 
	
	Til alle hovedretter serveres årstidens kartoffel
	
	Desserter
	• Nørre Vissing Kro´s surprice desserttallerken med køkkenets dessertvariationer
	• Fransk chokoladekage med årstidens frugter
	og bær på orangecreme med vaniljeis
	• Mandelkage med ovnbagt rabarber, jordbær, crunch og vaniljeis
	
	Priser
	2-Retters Menu Kr. 385,00
	3-Retters Menu Kr. 420,00
	
	Tilkøb
	Hjemmebagt langtidshævet brød og smør kr. 15,-
	Ekstra retter - forret eller dessert pr. ret Kr. 95,00