Konfirmation

menu ud af huset​

KLASSISK MENu

Min. 15 couverter - Vælg mellem:​

Forretter
• Rejecocktail med store grønlandsrejer, årstidens salater og Rhode Island dressing.
• Tarteletter med høns og asparges i flødesauce og urter.
• Vesterhavsfisk med dildcreme, grønne asparges på forårssalat


Hovedretter
• Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, rysteribs, sæsonens grøntsager, brune og hvide kartofler med vildtsauce.
• Gammeldags oksesteg med glaserede løg, råsyltede solbær, årstidens grøntsager, hvide kartofler med persille og okseflødesauce.
• Grillet gris fra Søhøjlandet med sprøde svær, forårsgrøntsager, pommes risolle og timiansauce

​​
Desserter
• Symfoni af vanilje, jordbær og chokolade-flødeis med nøddekaramel og råmarinerede jordbær
• Gammeldags pandekager med kardemomme, årstidens frugt og vaniljeis på orangesauce.
• Chokoladekage med råmarinerede bær, vaniljecreme, knas og is

Priser

2-Retters Menu Kr. 350,00
3-Retters Menu Kr. 395,00

Tilkøb

Hjemmebagt langtidshævet brød og smør kr. 15,-

Ekstra retter - forret eller dessert pr. ret Kr. 75,00

sæson MENU

Min. 15 couverter - Vælg mellem:​​

Forretter

• Bagt vesterhavsfisk med julienne, urter, tangperler, dildolie og jomfruhummerbisque

• Salat med røget laks, melon, ristede mandler og citrusmarinade

​• Salat med berberiand, råsyltede bær, nøddecrunch og bouzerote-marinade

Hovedretter

• Dansk lam fra Søhøjlandet med kokkens kreation af årstidens råvarer på rosmarinsauce eller Olorosso-sherrysauce

• Unghane bryst, kokkens grønt variation, nye kartofler og rød pebercreme sauce

• Helstegt kalvefilet og brasseriet skank med sæsonens grøntsagsvariationer med estragonsauce 

Til alle hovedretter serveres årstidens kartoffel

Desserter

• Nørre Vissing Kro´s surprice desserttallerken med køkkenets dessertvariationer

• Fransk chokoladekage med årstidens frugter

og bær på orangecreme med vaniljeis

• Mandelkage med ovnbagt rabarber, jordbær, crunch og vaniljeis

​​

Priser

2-Retters Menu Kr. 370,00
3-Retters Menu Kr. 420,00

Tilkøb

Hjemmebagt langtidshævet brød og smør kr. 15,-

Ekstra retter - forret eller dessert pr. ret Kr. 95,00

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

sdh_gavekort_splash-12 (1)

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 182 anmeldelser på Facebook

evartopartnerlogo-red-2

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Torsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.30 - 23.00

​Fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 15.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

Søndag Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

info-whiteCVR: 30638948

placeholder-white Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

telephone (white) 86 94 37 16 - FAX: 86 94 37 57

email-white mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32