sæson MENU
Min. 15 couverter - Vælg mellem:
Forretter
• Bagt vesterhavsfisk med julienne, urter, tangperler, dildolie og jomfruhummerbisque
• Salat med røget laks, melon, ristede mandler og citrusmarinade
• Salat med berberiand, råsyltede bær, nøddecrunch og bouzerote-marinade
Hovedretter
• Dansk lam fra Søhøjlandet med kokkens kreation af årstidens råvarer på rosmarinsauce eller Olorosso-sherrysauce
• Unghane bryst, kokkens grønt variation, nye kartofler og rød pebercreme sauce
• Helstegt kalvefilet og brasseriet skank med sæsonens grøntsagsvariationer med estragonsauce
Til alle hovedretter serveres årstidens kartoffel
Desserter
• Nørre Vissing Kro´s surprice desserttallerken med køkkenets dessertvariationer
• Fransk chokoladekage med årstidens frugter
og bær på orangecreme med vaniljeis
• Mandelkage med ovnbagt rabarber, jordbær, crunch og vaniljeis
Priser
2-Retters Menu Kr. 370,00
3-Retters Menu Kr. 420,00
Tilkøb
Hjemmebagt langtidshævet brød og smør kr. 15,-
Ekstra retter - forret eller dessert pr. ret Kr. 95,00