Restaurant

MENU​

Book bord her

Mandag - Lørdag

​Sansemenu​

Appetizer

En lille intro fra køkkenet efter årstiden

Forret 1

Skaldyrs-Pie • Sorte Tigerrejer • Porre & blomkål i Hummercreme • Kaffirlime • Sprøde Salater • Anis-Lime Mayo

Forret 2

Røget laksekugle • Essens af Ajo Blanco • Tang • Syltet Blomkål • Spirer

Forret 3

Serranoskinke •Tortilla Espanol • Romesco • Kål • Oliven-Ansjosolie

Hovedret

Grillet Boeuf af Hereford Oksefilet • Vinterrødder • Rødbede-Rosmarinpure • Ribera del Duero Sauce

Ostetallerken

Håndplukkede oste fra nær & fjern med sidevogn

Dessert

Mandelfragilite med Skovbær-Hvid Chokolademousse •​ Vaniljesyltet Hokaido • Brombær • Salt Karamel • Is

Minimum 2 Personer

Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Ost • Dessert 595,-

Inkl. vinmenu 1195,-

Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Dessert 545,-

Inkl. vinmenu 1045,-

Forret 1 • Forret 2​ • ​Hovedret • Dessert​ 495,-

  Inkl. vinmenu 895,-

Forret 2 • Hovedret • Dessert​ 425,-

Inkl. vinmenu 725,-

Tilkøb af et glas bobler til appetizer ​85,-

Tilkøb af ost ​til menu 95,- ​​Inkl. et glas vin 175,-

Ændring af Menuens retter 50,- pr. ret

​A la Carte

Starter

Bobler • Udvalg af snacks 

140 kr.

Forretter

Skaldyrs-Pie • Sorte Tigerrejer • Porre & blomkål i Hummercreme • Kaffirlime • Sprøde Salater • Anis-Lime Mayo

175 kr.

Dagens trylleri - Grillede Mols Østers • Choritzo • Migas • Sherry "3 stk."

125 kr.

Røget laksekugle • Essens af Ajo Blanco • Tang • Syltet Blomkål • Spirer

165 kr.

Vesterhavsfisk • Vinter æbler • Porre • Jordskokker • Hasselnøddesauce

185 kr.

Serranoskinke •Tortilla Espanol • Romesco • Kål • Oliven-Ansjosolie

150 kr.

Hovedretter

Grillet Boeuf af Hereford Oksefilet • Vinterrødder • Rødbede-Rosmarinpure • Ribera del Duero Sauce

295 kr.

Braisseret Unghane Ala "Costa Brava" • Hummer-Sofrito Sauce • Rejer 

260 kr

Duet af Årstidens fisk • Fennikel • Peberfrugt & Citron-Basilikumsauce

315 kr.

Dagens ret - Mandag-Torsdag

235 kr.

Ost

Håndplukkede oste fra nær & fjern med sidevogn

135 kr.

Desserter

Lille Cirkus af Flødeis & Sorbet • Knas • Frugt • Bær

110 kr.

Vinterkage med Belle de Boskop Æbler • Havtorn • Hasselnøddefudge • Vaniljeis

115 kr.​

Mandelfragilite med Skovbær-Hvid Chokolademousse •​ Vaniljesyltet Hokaido • Brombær • Salt Karamel • Is

125 kr.

Børn (under 12 år)

Grillet Kylling med Salat, Kartofler, Ketchup og Remulade.

Ristede Små Pølser, Salat, Kartofler, Ketchup og Remulade

Spaghetti bolognese med revet ost

En af ovenstående 125 kr.

Udvalg af Is med Vafler

75 kr.

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

sdh_gavekort_splash-12 (1)

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 182 anmeldelser på Facebook

evartopartnerlogo-red-2

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Torsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.30 - 23.00

​Fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 15.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

Søndag Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

info-whiteCVR: 30638948

placeholder-white Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

telephone (white) 86 94 37 16 - FAX: 86 94 37 57

email-white mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32