Restaurant

MENU​

Fra 6. Nov - 14. Dec

Book bord her

Mandag - Lørdag

Obs. D. 9. + 10. Nov. Serveres Mortens aften menu

​Sansemenu​

Appetizer

En lille intro fra køkkenet efter årstiden

Forret 1

Skaldyr • Polynesisk vaniljesauce • Pasta • Blomkål • Hokkaido græskar

Forret 2

Vesterhavsfisk • Porre • Belluga-Linser • Dild • Safran-sauce

Forret 3

And • Vintersalat • Hasselnødder • Pære • Portvins-Mayo

Hovedret

Krondyr fra Søhøjlandet • Rødder • Trøffel-Kål • Mokka-Solbær-Chokolade-sauce

Ostetallerken

Udvalg af oste med sødt, salt & knas

Dessert

Julesymfoni •​ Mandler • Æbler • ​Kirsebær • Orange • Sneflager​

Minimum 2 Personer

Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Ost • Dessert 595,-

Inkl. vinmenu 1195,-

Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Dessert 545,-

Inkl. vinmenu 1045,-

Forret 1 • Forret 2​ • ​Hovedret • Dessert​ 495,-

  Inkl. vinmenu 895,-

Forret 2 • Hovedret • Dessert​ 425,-

Inkl. vinmenu 725,-

Tilkøb af et glas bobler til appetizer ​85,-

Tilkøb af ost ​til menu 95,- ​​Inkl. et glas vin 175,-

Ændring af Menuens retter 50,- pr. ret

​A la Carte

Starter

Bobler • Udvalg af snacks 

140 kr.

Forretter

Skalddyr • Polynesisk vaniljesauce • Pasta • Blomkål • Hokkaido græskar

185 kr.

Vesterhavsfisk • Porre • Belluga-Linser • Dild • Safran-sauce

175 kr.

And • Vintersalat • Hasselnødder • Pære • Portvins-Mayo

165 kr.

Serano skinke • Løg-Kompot med Sherry-Syltet Frugt • Mandler • Salat

155 kr.

Hovedretter

Grillet Boeuf af oksefilet • Hokkaido-græskar • Løg • Kål •

Svampe-Trøffel-Sauce

295 kr.

Berberiand i julekrydderier • Glaserede Vinterrødder •

Orange-Flødesauce

245 kr.

Duet af Årstidens fisk • Fennikel • Porre • Peberfrugt • Cava-sauce

315 kr.

Dagens ret - Mandag-Torsdag

225 kr.

Ost

Udvalg af oste med sødt, salt & knas

135 kr.

Desserter

Flødeis • Sorbet • Røde bær • Nødde-knas • Årstidens Frugt

110 kr.

Julekage med æbler og allehånde • Kardemomme-creme • Mandarin • Vaniljeis

120 kr.​

Børn (under 12 år)

Grillet Kylling med Salat, Kartofler, Ketchup og Remulade

110 kr.

Ristede Små Pølser, Salat, Kartofler, Ketchup og Remulade

95 kr.

Spaghetti bolognese med revet ost

125 kr.

Udvalg af Is med Vafler

75 kr.

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

sdh_gavekort_splash-12 (1)

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 182 anmeldelser på Facebook

evartopartnerlogo-red-2

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Torsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.30 - 23.00

​Fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 15.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

Søndag Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

info-whiteCVR: 30638948

placeholder-white Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

telephone (white) 86 94 37 16 - FAX: 86 94 37 57

email-white mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32