Sansemenu
Appetizer
En lille intro fra køkkenet efter årstiden
Forret 1
Skaldyr • Polynesisk vaniljesauce • Pasta • Blomkål • Hokkaido græskar
Forret 2
Vesterhavsfisk • Porre • Belluga-Linser • Dild • Safran-sauce
Forret 3
And • Vintersalat • Hasselnødder • Pære • Portvins-Mayo
Hovedret
Krondyr fra Søhøjlandet • Rødder • Trøffel-Kål • Mokka-Solbær-Chokolade-sauce
Ostetallerken
Udvalg af oste med sødt, salt & knas
Dessert
Julesymfoni • Mandler • Æbler • Kirsebær • Orange • Sneflager
Minimum 2 Personer
Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Ost • Dessert 595,-
Inkl. vinmenu 1195,-
Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Dessert 545,-
Inkl. vinmenu 1045,-
Forret 1 • Forret 2 • Hovedret • Dessert 495,-
Inkl. vinmenu 895,-
Forret 2 • Hovedret • Dessert 425,-
Inkl. vinmenu 725,-
Tilkøb af et glas bobler til appetizer 85,-
Tilkøb af ost til menu 95,- Inkl. et glas vin 175,-
Ændring af Menuens retter 50,- pr. ret