Restaurant

MENU​

Book bord her

Mandag - Lørdag

​Sansemenu​

Appetizer

En lille intro fra køkkenet efter årstiden

Forret 1

Salat med Krabbe • Wasabi • Hummerolie • Mandler • Spirer

Forret 2

Unghanesoufle • Svampe • Porre • Asiatisk Bouillon • Nudler 

Forret 3

Danske Vintertrøfler • Æg • Rioja Choritzo • Løg 

Hovedret

Grillet Boeuf af Hereford Oxefilet • Vinterrødder • Rødbede • 

Kantarel-Sauce

Ostetallerken

Håndplukkede oste fra nær & fjern med sidevogn

Dessert

Mandelfragilite med Skovbær-Hvid Chokolademousse •​ Vaniljesyltet Hokaido • Brombær • Salt Karamel • Is

Minimum 2 Personer

6 retter : Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Ost • Dessert           645,-

                Inkl. vinmenu                                                                                 1245,-

5 retter : Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Dessert                     595,-

                Inkl. vinmenu                                                                                1095,-

4 retter : Forret 1 • Forret 2​ • ​Hovedret • Dessert​                                      545,-

                Inkl. vinmenu                                                                                     945,-

3 retter : Forret 1 • Hovedret • Dessert​                                                      455,-

                Inkl. vinmenu                                                                                 755,-

Tilkøb af et glas bobler til appetizer ​95,-

Ændring af Menuens retter 50,- pr. ret

​A la Carte

Starter

Bobler • Udvalg af snacks 

140 kr.

Forretter

Dagens trylleri

- Dagens pris - 

Salat med Krabbe • Wasabi • Hummerolie • Mandler • Spirer

165 kr.

Unghanesoufle • Svampe • Porre • Asiatisk Bouillon • Nudler 

155 kr.

*Vesterhavsfisk • Vinter-Æbler • Porre • Jordskokker • Hasselnøddesauce

185 kr.

*Serranoskinke •Tortilla Espanol • Salsa Picante • Kål • Oliven-Ansjosolie

150 kr.

*Tilkøb: Danske Vintertrøfler – Anbefalet*

95 kr.

 

Hovedretter

*Grillet Boeuf af Hereford Oksefilet • Vinterrødder • Rødbede-Rosmarinpure • Kantarel-Sauce

295 kr.

Braisseret Unghane Ala "Costa Brava" • Hummer-Sofrito Sauce • Rejer 

260 kr

Duet af Årstidens fisk • Fennikel • Peberfrugt & Citron-Basilikumsauce

315 kr.

Dagens ret - Mandag-Torsdag

235 kr.

Ost

Håndplukkede oste fra nær & fjern med sidevogn

135 kr.

Desserter

Lille Cirkus af Flødeis & Sorbet • Knas • Frugt • Bær

110 kr.

Vinterkage med Belle de Boskop Æbler • Havtorn • Hasselnøddefudge • Vaniljeis

115 kr.​

Mandelfragilite med Skovbær-Hvid Chokolademousse •​ Vaniljesyltet Hokaido • Brombær • Salt Karamel • Is

125 kr.

Børn (under 12 år)

Grillet Kylling med Salat, Kartofler, Ketchup og Remulade.

Ristede Små Pølser, Salat, Kartofler, Ketchup og Remulade

Spaghetti bolognese med revet ost

En af ovenstående 125 kr.

Udvalg af Is med Vafler

75 kr.

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

sdh_gavekort_splash-12 (1)

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 182 anmeldelser på Facebook

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Torsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.30 - 23.00

​Fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 15.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

Søndag Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

info-whiteCVR: 30638948

placeholder-white Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

telephone (white) 86 94 37 16 - FAX: 86 94 37 57

email-white mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32