BoRD SERVEREt
Påske fROKOST
8 Retter - 3 Serveringer
D. 17• 18 • 19 April, kl. 12.00 - 17.00
Skal Forudbestilles
30 Års Jubilæums Pris
249 kr.
Børn 195 kr.
Forretter
Dild Sild, Karrysalat, Kapers og Rødløg
•
Smørstegt Vesterhavsfisk med Grov urteremoulade
•
Kroens Røgede Laks med Spidskål, Nøddeknas og Citron creme
•
Tarteletter med Høns i Asparges og Ærter
Hovedret
Barbeque Gris og Lam med Catalansk tomatragout
•
Knuste Kartofler med Pimenton "Røget Paprika" , Krydderurter
•
Salat med Spirer, Radisser, Forårsløg og Basilikum
Dessert
NVK'S Trifli med Mandel, Æble, Havtorn, Makron og Sherry
Tilkøb
Udvalgt af Ost med Frugt og Nødder
50 kr.