Frokost tallerken • 295,-
Køkkenets kreation af 4 specialiteter efter årstiden
Min. 2 personer. Vi anbefaler hele bordet bestiller
A LA CARTE FROKOSTKORT
Sild og skov • 135,-
Gransyltede Sild • Løg • Æbler • Æg • Karry • Mayo
Forår i Luften • 195,-
Håndpillede Rejer • Dildcreme • Forårssalat • Grillet Toast • Spirer
Dagens fangst • 165,-
Smørristet Vesterhavsfisk • Grov Urteremoulade • Salat • Citron
Rapanden Rasmus - 145,-
Andeterrin • Portvinsmayo • Rabarber • Hasselnødder • Salat
NVK Bangkok • 175,-
Unghane • Svampe • Porre • Asiatisk Bouillon • Cashew Nødder
Den Tørrede Gris • 150,-
Serranoskinke •Chipotle Mayo • Salat • Tomat • Oliven • La Mancha Ost
Kalven • 285,-
Grillet Boeuf af Kalvefillet • Svampe-trøffelmayo • Årstidens Salat • Ristede Kartofler
Ost & Dessert
Ostetallerken • 135,-
Udvalg af Årstidens Oste • Sødt • Salt • Knas
Sommerens Dronning • 115,-
Rabarberkage med Flødechokolade • Jordbær • Gransirup • Hasselnøddeis • Knas
Blødt & Sødt • 125,-
Mandelfragilite med Skovbær-Hvid Chokolademousse • Vaniljesyltet Hokaido • Brombær • Salt Karamel • Is
Bestil bord HER