SÆSON FESTPAKKE
Vælg en velkomstdrink og sammensæt en 3 retters menu med en forret, en hovedret og en dessert.
Velkomstdrink og snacks
• Sangria med hvidvin, anis, kanel og melon
• Bobleballet - Cava "Nanci Carol" fra Penedes
• Hindbærlikør med hvidvin og mynteblade
Alkoholfri
• Hyldeblomst med mynte og danskvand
• Økologisk fransk hindbær-cider
• Appelsinjuice med granatæblesirup
Forretter
• Bagt vesterhavsfisk med urter, tangperler, dildolie og jomfruhummerbisque
• Salat med røget laks, melon, ristede mandler og citrusmarinade
• Salat med berberiand, råsyltede bær, nøddecrunch og bouzerote-marinade
Til alle forretter serveres hjemmebagt flutes og smør
Hovedretter
• Vildsvin fra Søhøjlandet med kokkens kreation af årstidens råvarer på tomat-chipotle-sauce eller Olorosso-sherrysauce
• Helstegt oksefilet med sæsonens grøntsagsvariationer med portvinssauce eller madagasker-peber-sauce
• Helstegt krondyrkølle med sæsonens råvarer efter køkkenet inspiration. Hertil solbærsauce eller svampesauce.
• Unghanebryst, kokkens grønt variation, nye kartofler og rød pebercreme sauce
Desserter
• Nørre Vissing Kro´s surprice desserttallerken med køkkenets dessertvariationer
• Fransk chokoladekage med årstidens frugter
og bær på creme anglaise med appelsin-is
• Hasselnøddekage med sæsonens røde bær på myntecreme med vaniljeis
Kaffe
• Kaffe og te med sødt
Priser
Sæson fest pakke inkluderet sodavand, øl og husets hvid- og rødvin ad libitum i 5 timer
kr. 790,-
Unge 11 - 17 år 690,00
Børn under 10 år 590,00
Børn under 10 år ved køb
af 3 retters børnemenu 490,00