Fest & selskaber​

8 timers
​all inclusive
​festpakker​

min. 20 personer

​KLASSISK FESTPAKKE

Vælg en velkomstdrink og sammensæt en 3 retters menu med en forret, en hovedret og en dessert.​

Velkomstdrink og snacks

• Appelsinjuice med campari og is

• Klassisk Kirr - Solbærlikør med hvidvin

• Hyldesaft med hvidvin, citron og mynte

Forretter

• Rejecocktail med store grønlandske rejer,

asparges,tomat og Thousand Island dressing

• Gravadlaks med fennikelfrø, allehånde og

dild på æblesalat, grillet brød og rævesauce.

​• Sprød sejl af butterdej med hønsekød, asparges og urter i flødelegeret cremesauce med dild

Hovedretter

• Klassiske flæskesteg med timiansvær,

tyttebær, rødkål, svesker, æbler, hvide og brune kartofler på flødesauce

• Kalvesteg stegt som vildt med æbler, ribsgele, waldorfsalat, tyttebær og vildtsauce

• Gammeldags oksesteg med råsyltede

solbær, glacerede perleløg, vinterurter og

okseflødesauce​

Desserter

• Varme pandekager med kardemomme og vanilje med ristede nødder, vaniljeis og bær

• Kroens variation af is med chokoladeslør, årstidens bær og frugt med coulis

• Citronfromage med syltede frugter og vaniljeflødeskum på kaffesauce

Kaffe

• Kaffe og te med småkager samt en avec

Natmad

• Engelske minisandwich med elementer af fisk, fjerkræ og grønt

• Årstidens suppe f.eks flødelegeret hønsekødssuppe med asparges og urter

• Hotdogs med klassisk tilbehør​

Priser

Klassisk fest pakke inkluderet et glas dessertvin, sodavand, øl og husets selskabsvine i 8 timer

kr. 845,-

Klassisk fest pakke inkluderet et glas dessertvin, sodavand, øl og udvalgte gourmetvine i 8 timer

kr. 945,-

Priser børn & unge

Unge 11 - 17 år kr. 745,-

Børn under 10 år 645,00

Børn under 10 år ved køb 

af 3 retters børnemenu 545,00

​SÆSON FESTPAKKE

Vælg en velkomstdrink og sammensæt en 3 retters menu med en forret, en hovedret og en dessert.​

Velkomstdrink og snacks

• Sangria med hvidvin, anis, kanel og melon 

• Bobleballet - Cava "Nanci Carol" fra Penedes

• Hindbærlikør med hvidvin og mynteblade

Forretter

• Ovnbagt vesterhavsfisk med julienne, urter, tangperler, dildolie og jomfruhummerbisque

• Årstidens fisk med ristede skaldyr på salater med majscrunch og aniscreme

​• Salat med berberiand, råsyltede bær, nøddecrunch og bouzerote-marinade

Hovedretter

• Vildsvin fra Søhøjlandet med kokkens kreation af årstidens råvarer på rosmarinsauce eller Olorosso-sherrysauce

• Helstegt krondyrkølle med sæsonens gode råvarer efter køkkenet inspiration. 

Hertil solbærsauce eller svampesauce. 

• Helstegt oksefilet med sæsonens

grøntsagsvariationer samt portvinssauce 

eller zinfandelsauce

Desserter

• Nørre Vissing Kro´s surprice desserttallerken med køkkenets dessertvariationer

• Fransk chokoladekage med årstidens frugter og bær på creme anglaise med appelsinis

• Hasselnøddekage med sæsonens røde bær på myntecreme med vaniljeis​  

Kaffe

• Kaffe og te med sødt samt en avec

Natmad

• Engelske minisandwich med elementer af fisk, fjerkræ og grønt

• Årstidens suppe f.eks flødelegeret hønsekødssuppe med asparges og urter

• Hotdogs med klassisk tilbehør​

Priser

Sæson fest pakke inkluderet et glas dessertvin, sodavand, øl og husets selskabsvine i 8 timer

kr. 945,-

Sæson fest pakke inkluderet et glas dessertvin, sodavand, øl og udvalgte gourmetvine i 8 timer

kr. 1045,-​

Opgrader menuen til en 4 retters menu 

med en ekstra ret

inkl. husets vin kr. 99,-/ inkl. gourmetvin kr. 129,-

Priser børn & unge

Unge 11 - 17 år 845,00

Børn under 10 år 745,00

Børn under 10 år ved køb 

af 3 retters børnemenu 595,00

​GOURMET FESTPAKKE

Vælg en velkomstdrink og sammensæt en 3 retters menu med en forret, en hovedret og en dessert.​

Velkomstdrink og snacks

• Paris Orange - Cava og Cointreau

• Cava Segura Viudas Brut

• Kirr Royal med Creme de Cassis og Cava

Forretter

• Trio af eksklusive spanske tapas med skaldyr, fjerkræ og gris

• Carpaccio af tun, citronmarinade, salat, trøffel-svampemayo, pinjekerner, artiskok og tomat

​• Grillet vesterhavsfisk på salat med eksotiske frugter, ristede cashew nødder og thai-kokos-rød karry marinade

​• Unghane soufle med krebs i anis sauce med rød peber, fennikel, forårsløg og ærteskud

Hovedretter

• Duet af årstidens dyrevildt med sæsonens grøntsagsvariationer på mokka-vanilje-chokosauce eller kirsebærsauce 

• Duo af kalvefilet og berberiandebryst med kompositioner af årstidens grøntsager på tempranillosauce

• Variation af oksemørbrad og skank med årstidens grønt på amaronesauce eller timiansauce m. skalotteløg

Desserter

• Kroens luksus desserttallerken med kokkens variation af kage, is, frugt og bær

• Citrontærte "White Heat" på mokkacreme med vaniljesyltet pære, hindbærcrunch og mandelis

• Amerikansk choko-peanut-fudgecake med vanilje-portvinsknas, mynte og blåbæris

Kaffe

• Kaffe og te med sødt samt en avec

Natmad

• Udvalg af små canapéer og sandwich med fisk, fjerkræ og grønt

• Thaisalat med kylling og grøntsager med              jordnødder og sesam-soya-ingefær marinade

• Charcutterie med skinke, pølser, ost med 

    sprødt, salt og surt

Priser

Gourmet fest pakke inkl. et glas dessertvin, sodavand, øl og husets selskabsvine i 8 timer

kr. 1045,-

Gourmet fest pakke inkl. et glas dessertvin, sodavand, øl og udvalgte gourmetvine i 8 timer

kr. 1145,-​​​

Opgrader menuen til en 4 retters menu 

med en  ekstra ret 

inkl. husets vin kr. 99,-/ inkl. gourmetvin  kr. 129,-

Priser børn & unge

Unge 11 - 17 år 945,00

Børn under 10 år 845,00

Børn under 10 år ved køb

af 3 retters børnemenu 595,00​

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

sdh_gavekort_splash-12 (1)

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 182 anmeldelser på Facebook

evartopartnerlogo-red-2

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Torsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.30 - 23.00

​Fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 15.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

Søndag Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

info-whiteCVR: 30638948

placeholder-white Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

telephone (white) 86 94 37 16 - FAX: 86 94 37 57

email-white mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32