Påsketilbud - Aften
D. 17 • 18 • 19 April 2025
Appetizer
En lille intro fra køkkenet efter årstiden
Forret 1
Håndpillede rejer • Påskeæg • Forårssalat • Citroncreme • Spirer
Forret 2
Vesterhavsfisk • Asparges • Danske trøfler • Spinat • Forårsløg
Forret 3
Andeterrin • Portvinsmayo • Rabarber • Hasselnødder • Salat
Hovedret
Lam fra Søhøjlandet • Ratatouille • Oliventapenade • Rosmarinsauce
Ost
Håndplukkede oste fra nær & fjern med sidevogn
Dessert
Lun æblestrudel • Jamaica romcreme • Havtorn • Vaniljeis • Mynte
Minimum 2 Personer
Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Ost • Dessert 645,- Inkl. vinmenu 1245,
Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Dessert 595,- Inkl. vinmenu 1095,-
Forret 1 • Forret 2 • Hovedret • Dessert 545,- Inkl. vinmenu 945,-
Forret 1 • Hovedret • Dessert 455,- Inkl. vinmenu 755,-
Tilkøb af bobler til appetizer 95,-
Ændring af menuens retter 50,- pr. ret