KLASSISk BUFFET
Forretter
Salat a la rejecocktail med rejer, salat, tomat og Thousand Island dressing
Tarteletter med høns og asparges i flødesauce og urter
Salat med røget laks, melon, græskarkerner og orangemarinade
Salat med kylling, bacon, mozzarella og grønne asparges
Hovedretter
Langtids-Braiseret oksesteg
Grillet unghane
Waldorfsalat med vindruer, selleri, æbler og valnødder
Grøn salat med forårets nye spirer, urter og grøntsager i bouzerote-marinade
Kornsalat med rødder og persille
Grøntsagssticks med grøn urtecreme
Oksesky-sauce
Flødekartofler med muscat og hvidløg
Pommes Risolles - små timianstegte kartofler
Desserter
Chokoladekage med kokosknas
Pandekager med kardemomme og knuste mandler
Is med vanilje og jordbærparfait
Råmarinerede sommerbær
PRIS: 375,-
(min. 10 personer)
Tilkøb: Hjemmebagt langtidshævet brød og smør kr. 15,-