jule Sansemenu
Mandag - Lørdag
min. 2 couverter
Appetizer
En lille intro fra køkkenet efter årstiden
Forret 1
Skaldyr • Polynesisk vaniljesauce • Pasta • Porre • Hokkaido græskar
Forret 2
Ristet vesterhavsfisk • Belle de Boskop æble • Jordskok • Chorizo • Mandelsauce
Forret 3
Røget berberiand • Sherrysyltet frugt • Hasselnødder • Salat af vinterkål
Hovedret
Krondyr fra Søhøjlandet • Svampe • Bær • Ribera del Duero sauce
Ostetallerken
Bagt Münster D' Alsace • Ristet Spidskommen • Salat • Eksotisk frugt •
Karry-marinade
Dessert
Julesymfoni • Orange • Gran • Kirsebær • Sneflager
Minimum 2 Personer
Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Ost • Dessert 595,- Inkl. vinmenu 1195,-
Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Dessert 545,- Inkl. vinmenu 1045,-
Forret 1 • Forret 2 • Hovedret • Dessert 495,- Inkl. vinmenu 895,-
Forret 2 • Hovedret • Dessert 425,- Inkl. vinmenu 725,-
Tilkøb af et glas bobler til appetizer 85,-
Tilkøb af ost til menu 95,- Inkl. et glas vin 175,-
Ændring af retter 50,- pr. ret