JULeMENU

Fra 17 november til 18 december

jule Sansemenu

Mandag - Lørdag

min. 2 couverter

Appetizer

En lille intro fra køkkenet efter årstiden

Forret 1

Skaldyr • Polynesisk vaniljesauce • Pasta • Porre • Hokkaido græskar

Forret 2

Ristet vesterhavsfisk • Belle de Boskop æble • Jordskok • Chorizo • Mandelsauce

Forret 3

Røget berberiand • Sherrysyltet frugt • Hasselnødder • Salat af vinterkål

Hovedret

Krondyr fra Søhøjlandet • Svampe • Bær • Ribera del Duero sauce

Ostetallerken

Bagt Münster D' Alsace ​Ristet Spidskommen ​ Salat Eksotisk frugt ​• 

Karry-marinade

Dessert

Julesymfoni •​ Orange • Gran • ​Kirsebær • Sneflager

Minimum 2 Personer

Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Ost • Dessert 595,- Inkl. vinmenu 1195,-

Forret 1 • Forret 2 • Forret 3 • Hovedret • Dessert 545,-           Inkl. vinmenu 1045,-

Forret 1 • Forret 2​ • ​Hovedret • Dessert​ 495,-                            Inkl. vinmenu 895,-

Forret 2 • Hovedret • Dessert​ 425,-                                             Inkl. vinmenu 725,-

Tilkøb af et glas bobler til appetizer ​85,-

Tilkøb af ost ​til menu 95,- ​​Inkl. et glas vin 175,-

Ændring af retter 50,- pr. ret

A la Carte

Starter

Bobler • Udvalg af snacks

125 kr.

Forretter

Skalddyr• Polynesisk vaniljesauce• Pasta• Porre • Hokkaido græskar

185 kr.

Ristet vesterhavsfisk • Belle de Boskop æble • Jordskok • Chorizo• Mandelsauce

165 kr.

Røget berberiand • Sherrysyltet frugt • Hasselnødder • Salat af vinterkål 

175 kr.

Serano skinke • Syltede pære • Hasselnødder • Sort flandern • Salat

145 kr.

Hovedretter

Krondyr fra Søhøjlandet • Svampe • Bær • Ribera del Duero sauce

295 kr.

Grillet Boeuf af oksefilet • Sensommerslat • Majs • Svampe-Trøffelmayo

310 kr.

Unghane• Vinterrødder • Løg • Sherrysauce

245 kr.

Årstidens fisk • Kokkens grøntsagsvariationer • Pastis-sauce

295 kr.

Dagens ret - Mandag-Torsdag

225 kr.

Ost

Gedeost • Stikkelsbærkompot • Valnødder • Gransirup

105 kr.

Desserter

Flødeis • Sorbet • Røde bær • Nøde knas • Spansk kørvel

110 kr.

Juleæblekage med allehånde • Nougatcreme • Vinterfrugt • Polynesisk vaniljeis

120 kr.​

Børn (under 12 år)

Grillet Kylling med Salat, Kartofler, Ketchup og Remulade

110 kr.

Ristede Små Pølser, Salat, Kartofler, Ketchup og Remulade

95 kr.

Spaghetti bolognese med revet ost

125 kr.

Udvalg af Is med Vafler

75 kr.

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Den renoverede, men mere end 200 år gamle kro møder i dag sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem tradition og nutid.​

Nørre Vissing Kro er en del af Small Danish Hotels. Se flere gode tilbud fra Small Danish Hotels på https://www.smalldanishhotels.dk/

sdh_gavekort_splash-12 (1)

​​Vurderet 4,7 / 5 stjerner på baggrund af 182 anmeldelser på Facebook

evartopartnerlogo-red-2

ÅBNINGSTIDER​

Mandag - Torsdag:

Køkken kl. 17.30 - 20.00

Restaurant kl. 17.30 - 23.00

​Fredag & lørdag:

Køkken kl. 12.00 - 15.00 samt kl. 17.30 - 21.00

Restaurant kl. 12.00 - 24.00

Søndag Lukket​

Kontakt Nørre Vissing Kro

info-whiteCVR: 30638948

placeholder-white Låsbyvej 122, 8660 Skanderborg

telephone (white) 86 94 37 16 - FAX: 86 94 37 57

email-white mm@nr-vissing-kro.dk​

banner_groen_99x32